Klikni za mobilnu verziju

Vital A

Kvalitetni multivitamini i minerali prilagođeni krvnoj grupi A

Najnovija generacija multivitamina prilagođena specijalnim potrebama 21. stoljeća i potrebama pojedine krvne grupe.
Formula sadrži više od 50 aktivnih sastojaka i osnažena je aminokiselinama i ekstraktima ljekovitog bilja, voća i povrća. 4 kutije za 4 krvne grupe: A, AB, B, 0.

Cijena:
255,42 Kn (1€=7.53)
33,90 €

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 90 tableta

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita multivitamine u tabletama Vital A
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Ne tako davno, tek unazad 50-ak godina, stanovnici Europe trošili su 2,5 puta više povrća nego što to čine danas. Istodobno, ista količina povrća i voća danas, u usporedbi s onim od prije 50 godina, ima daleko manji sadržaj nutrijenata.
Izvještaj je to istraživanja provedenog na University of Texas, objavljenog u prosincu 2004. godine u prestižnom časopisu Journal of the American College of Nutrition. Drugi poznati časopis, vitaminihr Journal of the American Medical Association (JAMA), u lipnju 2002. godine izdaje povijesnu preporuku svim odraslim osobama da uzimaju barem jednu multivitaminsku tabletu na dan.

Istraživači s Harvarda konkretno upozoravaju da su suboptimalne doze esencijalnih nutrijenata, naročito folne kiseline, vitamina B6 i B12, vitamina C, E i mnogih drugih danas uobičajeni rizični čimbenici razvoja većine bolesti modernoga svijeta, naročito kardiovaskularnih bolesti i karcinoma. Time se potvrđuje osnovna postavka ortomolekularne medicine da smo zdravi onoliko koliko su zdrave naše stanice.
Optimalna nutritivna mikrosredina svake stanice neophodan je preduvjet za očuvanje i obnavljanje zdravlja. Pritom svaka hranjiva tvar ima svoje posebno djelovanje i odnos s tijelom, ali nijedna hranjiva tvar ne može djelovati neovisno od drugih. Zato je kvalitetna multivitaminska nadopuna prehrani prvi korak u očuvanju zdravlja suvremenog čovjeka.

Vitali su nova generacija multivitaminsko-mineralnih dodataka prehrani koji uvažavaju najnovija istraživanja. Oni, s jedne strane, opskrbljuju organizam prirodnim i biološki visoko učinkovitim nutrijentima, koji su redom prirodnog porijekla.
S druge strane vraćaju našim stanicama minerale i elemente u tragovima koji su rijetko zastupljeni u današnjoj prehrani, čime unapređuju zdravlje organizma, doprinose jačanju imuniteta te potiču samoobnavljajuće mehanizme zahtjevnog organskog i energetskog sustava kao što je ljudski organizam. I na kraju vrlo je važna činjenica da izborom vitamina, minerala i ljekovitog bilja dopunjuju nedostatke karakteristične za pojedinu krvnu grupu.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Beta karoten 1,2 mg 25%
Vitamin C 60 mg 75%
Vitamin B1 1,4 mg 127%
Vitamin B2 1,6 mg 114%
Vitamin B6 2 mg 143%
Vitamin B12 1 mcg 40%
Niacinamid 18 mg 113%
Kolin 20 mg
Inozitol 20 mg
PABA 5 mg
Biotin 40 mcg 80%
Pantotenska kiselina 5 mg 83%
Rutin 4 mg
Kompleks citrusnih bioflavonoida 4 mg
Hesperidin kompleks 5 mg
Betain HCI 10 mg
Bakar 0,5 mg 50%
Molibden 80 mcg 160%
Bor 50 mcg
Nikal 30 mcg
Silicij 1 mg
L-glutation 5 mg
L-cistein 20 mg
Vitamin E 10 I.J. 83%
Folna kiselina 150 mcg 75%
Jod 50 mcg 33%
Kalcij 193 mg 24%
Magnezij 50 mg
Željezo 8 mg 57%
Cink 8 mg 80%
Krom 50 mcg 125%
Selen 40 mcg 73%
Mangan 1 mg 50%
Bromelain 25 mg
Kvarcetin 5 mg
Lišće gloga 10 mg
Ekstrakt zelenog čaja 10 mg
Ekstrakt korijena đumbira 5 mg
Peršin 50 mg
Borovnica 20 mg
Šljiva 20 mg
Origano 50 mg
Doziranje/Upotreba:
1 do 3 tablete dnevno uz obrok ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 90 tableta
Cijena: 33,90 €
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Vremensko ograničenje: 4 mjeseca.

Neto količina: 90 tableta po 1560 mg = 140,40 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF