Klikni za mobilnu verziju

Vital Man

Biljni preparat za jaču potenciju kod muškaraca i libido žena

Biljni pripravci u Vital Man formuli utječu na poboljšanje općeg raspoloženja i psihofizičkog stanja muškaraca i žena. Jača potenciju, fizičku sposobnost, adaptogenu i antistresnu moć. Eksplozivna životna energija!

Cijena:
23,50 € (1€=7.53)
177,06 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 60 tableta

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi Vital Man za jaču potenciju
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Preopterećen život pun stresnih situacija, čovjeku današnjice često prouzrokuje napetost, loše raspoloženje i seksualne probleme.

Ti problemi se mogu riješiti i upotrebom ljekovitih biljaka, koje nam pomažu da odgovorimo zahtjevima koje nam postavlja okruženje i mi sami, a da uz to budemo u stanju i da uživamo u životu.

Seksualni život je veoma krhak i na njega utječe gotovo sve.
Kontinuirani stres, nervoza i depresija negativno utječu na seksualnu želju. Određeni medikamenti za smanjenje bolova također smanjuju seksualnu želju.

Smanjena seksualna želja se javlja i kod osoba kojima nedostaje samopouzdanje, koji izbjegavaju veze ili su imali problematično djetinjstvo. Prema jednom istraživanju, 35% žena i 16% muškaraca prolaze kroz fazu smanjene seksualne želje. Uz to trećina udanih žena ima problema sa svojom seksualnošću tj. seksualnim uzbuđenjem.

Afrodizijaci - riješenje za probleme potencije

Ljudska vrsta je od prapovijesti tragala za načinom da zadovolji svoje fizičke potrebe. U drevnoj Kineskoj i Arapskoj ljubavnoj poeziji spominje se hrana, preparati i biljke koje pojačavaju seksualnu želju i rasplamsavaju strast duboko u čovjeku.

To su na primjer Sibirski ženšen, napitci od bijelog i crnog luka, školjke, matična mliječ, kavijar, jaja, peršin, string i celer. Među ljudima su poznatiji kao afrodizijaci.

Sibirski ženšen služi za opuštanje obrambenog mehanizma, za smanjenje stresa, za opće jačanje organizma te potenciju.

Johimba, stimulira živčani sustav i stvaranje hormona (kod muškaraca i žena, ali češće kod muškaraca). Povoljno utječe na urinarne i seksualne organe.

Afrodizijaci se također koriste kod liječenja impotencije i frigidnosti kod žena, a u Indiji se koristi i seksualni suplement.

Muškarci željni užitka ga koriste kao pomoć kod potentnosti, kako bi pojačali erekciju i kontinuirano stimulirali svoje seksualne organe. Neki smatraju da afrodizijaci mogu pomoći kod frigidnosti žena - pod utjecajem afrodizijaka one popuštaju pred seksualnim željama drugih te tako afrodizijaci otvaraju pred njima cijeli novi svijet erotizma i seksualnosti.

Neki kažu da "lijek-za-svijet" u stvarnosti ne postoji. Naravno, mogli bismo biti skeptični u vezi te izjave, ali iskustva potvrđuju tvrdnje naših predaka. Treba se vratiti prirodi i ljekovitim biljkama koje zaista djeluju, što je mnogo bolje i zdravije nego da počnemo koristiti proizvode sintetičkog porijekla.

Na primjer, lijekovi koji pojačavaju potenciju djeluju tako da stanjuju krvne žile, dok ljekovite biljke djeluju na izvor problema, dajući tako kompletno i trajno, a ne samo trenutačno rješenje.

VitalMan za bolju potenciju kod muškaraca

Glavni biljni sastojak je Sibirski ženšen koji poboljšava sposobnost organizma da se prilagođava, da smanjuje stres i ujedno pospješuje obnovu ćelija, a pored toga iznimno je djelotvoran kod otklanjanja seksualnih problema muškaraca.

Katuaba bobice, jedan od glavnih sastojaka proizvoda, blagotvorno djeluju na funkcioniranje centralnog živčanog sustava.

Damiana, drugi glavni sastojak djeluje kao afrodizijak: utječe na promjenu raspoloženja, djeluje antidepresivno te kao diuretik, a i uspješno otklanja simptome kroničnog umora.

Ukoliko imate problema sa svojom seksualnošću, vrijedi isprobati ovaj preparat.
Zdravim seksualnim životom pridodajete dublji značaj Vašoj vezi.

VitalMan za žene
podiže opći energetski status žene, jača mentalni sustav i libido

Biljna mješavina u ovoj formuli uspostavlja zdravlje i ravnotežu hormonalnog sustava, podiže opći energetski status, jača mentalni sustav i libido, tonizirajući cijeli organizam žene koji je u današnje vrijeme bitno poljuljan brojnim obvezama i načinom življenja.

VitalMan primjenjuje se i kod nervoze, impotencije, urinarnih infekcija, vaginalne suhoće te bolnih menstruacija, kao afrodizijak, u kontroli kolesterola, anemije, slabe cirkulacije, zaštita od tumora, sredstvo za tretiranje kožnih problema, ekcema, akni, psorijaze, kod alergija, astme i kroničnog bronhitisa. Čisti i štiti jetru te stimulira probavu.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Sibirski ženšen 100 mg
Muira Puama 100 mg
Catuaba 25 mg
Damiana 50 mg
Sarsaparila 50 mg
Johimba 50 mg
Ekstrakt koprive 50 mg
Ekstrakt guarane 100 mg
Doziranje/Upotreba:
1 do 2 tablete dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 60 tableta
Cijena: 177,06 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama s čirom želuca i dvanaesnika, povišenim krvnim tlakom i aritmijama te hipertiroidizmom. Ne preporučuje kod bolesti štitnjače, trudnicama, dojiljama i djeci.

Neto količina: 60 tableta po 645 mg = 38,70 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece. Bez recepta u online prirodnoj ljekarni.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF