Klikni za mobilnu verziju

C-1000 Plus

Visoka doza Vitamina C od 1000 mg sa šipkom i postupnim otpuštanjem

Prirodni Vitamin C za bolji imunitet, štiti od stresa i djeluje antioksidativno. Formula sa postupnim otpuštanjem u organizmu, a proizvod Vitamin C-1000 Plus obogaćen je prahom organskog šipka za dodatnu zaštitu desni, vena i kapilara.

Cijena:
177,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 100 tableta

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Vitamin C 1000 mg
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Vitamin C (askorbinska kiselina) spada u grupu vitamina topivih u vodi. Vrlo mali broj ljudi dobiva dovoljnu količinu vitamina C isključivo putem svakodnevne prehrane.

Minimalne dnevne potrebe (75 mg) dostatne su samo da bi se spriječio skorbut, ali potrebe našeg organizma za C vitaminom znatno su veće i nisu uvijek jednake. Primjerice, u slučaju povišene tjelesne temperature raste i potreba za vitaminom C.

Najvažnija uloga vitamina C je u održanju optimalne funkcije stanica imunosustava pa dodatnim unosom vitamina C jačamo vlastiti imunitet. Neophodan je i u sintezi hormona nadbubrežne žlijezde, pomaže aktivnost timusa, resorpciju željeza te utječe na snižavanje razine kolesterola u krvi.

Sudjeluje i u sintezi kolagena, koštanog i hrskavičnog tkiva. U današnjem svijetu, kada toksini čine neizostavan dio našeg okruženja, ističe se sposobnost vitamina C u zaštiti od kancerogenih tvari i kemijskih toksina.
Važnu ulogu ima i u terapiji alergija pri čemu smanjuje sintezu histamina i umanjuje intenzitet alergijskih reakcija.

Preporučena preventivna dnevna doza je 1 tableta vitamina C-1000 mg dnevno, dok kod bolesnih stanja ili pušenja preporučuje se do 2 x 1 tableta.

NAPOMENA!
U prirodnom vitaminu C askorbinska kiselina nalazi se u obliku poliaskorbata, čije je djelovanje znatno dugotrajnije od djelovanja obične, sintetičke askorbinske kiseline. Ukoliko se koriste kontracepcijske pilule, steroidi, analgetici poput aspirina ili se konzumiraju alkoholna pića potrebno je povećati unos vitamina C.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Vitamin C (L-askorbinska kiselina) 1000 mg 1250%
Organski šipak u prahu (Rosa Canina) 125 mg
Doziranje/Upotreba:
1 tableta dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 100 tableta
Cijena: 177,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 100 tableta po 1378 mg = 137,80 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF