Klikni za mobilnu verziju

C 300 Plus

Vitamin C sa postupnim vremenskim otpuštanjem za jačanje imuniteta

Vitamin C jača naš imunološki sustav, štiti od stresa, olakšava mršavljenje i djeluje antioksidativno. Ova formula sa 300 mg vitamina C i postupnim vremenskim otpuštanjem u organizmu dodatno je obogaćena bioflavonoidima i šipkom za zaštitu desni, vena i kapilara.

Cijena:
128,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 120 tableta

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Vitamin C
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Najvažnija uloga vitamina C je u održanju optimalne funkcije stanica imunosustava, pa dodatnim unosom vitamina C jačamo vlastiti imunitet. Neophodan je i u sintezi hormona nadbubrežne žlijezde, pomaže aktivnost timusa, resorpciju željeza te utječe na snižavanje razine kolesterola u krvi.

Važnu ulogu ima i u terapiji alergija pri čemu smanjuje sintezu histamina i umanjuje intenzitet alergijskih reakcija.

Uu proizvodu, osuim vitamina C nalaze se i bioflavonoidi koji štite vitamin C i pospješuju njegovo djelovanje. Bioflavonoidi su korisni jer ublažavaju bol, posljedice udarca, smanjuju krvarenja i pozitivno djeluju na kapilare. Iskazuju i antibakterijsko djelovanje, pomažu proizvodnju žuči, snižavaju razinu kolesterola u krvi te preveniraju stvaranje katarakte.

Bioflavonoidi i vitamin C primjenjuju se zajedno u dopunskom liječenju herpesa, a kvercetin, kao jedan od bioflavonoida, učinkovito ublažava simptome astme i alergije.

Preporučena preventivna dnevna doza je 1 tableta C-300 Plus dnevno, dok kod bolesnih stanja ili pušenja preporučuje se 3 x 1 tableta.

PAŽNJA!
U prirodnom vitaminu C askorbinska kiselina nalazi se u obliku poliaskorbata, čije je djelovanje znatno dugotrajnije od djelovanja obične, sintetičke askorbinske kiseline. Ukoliko se koriste kontracepcijske pilule, steroidi, analgetici poput aspirina ili se konzumiraju alkoholna pića potrebno je povećati unos vitamina C.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Vitamin C 300 mg 375%
Bioflavonoidi 30 mg
Šipak u prahu 100 mg
Doziranje/Upotreba:
1 tableta dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 120 tableta
Cijena: 128,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 120 tableta po 1070 mg = 128,40 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF