Klikni za mobilnu verziju

Vitamin E

Prevencija bolesti srca i krvnih žila, vitamin ljepote

Prirodni vitamin E s maksimalnom apsorpcijom sudjeluje u mnogobrojnim biološkim funkcijama organizma te je prirodni zaštitnik svake stanice od negativnog utjecaja slobodnih radikala. Posebno se preporučuje kao prevencija bolesti srca i krvnih žila te za zdravlje reproduktivnog sustava.

Cijena:
13,90 € (1€=7.53)
104,73 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 100 gel kapsula

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Vitamin E 100
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Vitamin E (alfa-tokoferol) ili popularno zvan "Vitamin ljepote" ima važnu ulogu u metabolizmu proteina, ugljikohidrata i masti kao i u izmjeni tekućina. Djeluje kao imunostimulans, štiteći tijelo i membranu svake naše stanice.

Od velike je pomoći u fazi oporavka jer obnavlja stanice. Povoljno djeluje na živčani sustav, spolnu potenciju, pomlađuje strukturu kože i kosu čini zdravijom.

Izvrstan je i kao sredstvo za poboljšanje cirkulacije krvi jer širi krvne žile. Smanjuje sljepljivanje krvnih pločica koje postaju čišće i fleksibilnije.

Na taj način smanjuje opasnost od nastajanja ugrušaka, poboljšava opskrbu tkiva krvlju i kisikom te je nužna tvar kod svih kardiovaskularnih oboljenja.

Redovito uzimanje ovog vitamina jača imunitet starijih ljudi, što se odražava na poboljšanje obrane organizma od infekcija.

Koristan je i kod plućnih oboljenja, a može pomoći i kod degenerativnih bolesti živčanog sustava, jer ublažava neugodne prateće simptome, kao što su mišićni trzaji.

Važan je čimbenik i u prevenciji pobačaja. Obzirom da je vitamin E nužan i za izgradnju mišićne mase, mogu ga koristiti i sportaši za postizanje odgovarajuće mišićne mase.
Poboljšava učinkovitost rada mišića i usporava nastupanje mišićnog zamora.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Vitamin E (dl-alfa tokoferil acetat i d-alfa tokoferil acetat) 100 I.J. 833%
Doziranje/Upotreba:
1 kapsula dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 100 kapsula
Cijena: 104,73 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Osobe s problemima zgrušavanja krvi trebaju se konzultirati prije uzimanja vitamina E. Neorganske soli željeza mogu u potpunosti smanjiti djelovanje vitamina, pa vremenski period između unošenja vitamina E i neoganskih preparata željeza treba biti najmanje 8 sati.
Zato preporučujemo uzimanje keliranog željeza (Iron Plus) koje se može uzimati zajedno s vitaminom E.

Neto količina: 100 kapsula po 215 mg = 21,50 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF