Klikni za mobilnu verziju

XShape

Za brži oporavak nakon treninga i mršavljenje

XShape sadrži aminokiseline koje će svakom tko voli vježbati pripomoći da nadoknadi potrebne elemente za oporavak mišića, da se uspješnije koriste i pretvore masnoće te da kao rezultat toga imamo čvršće i vitkije tijelo.

Cijena:
209,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 90 kapsula

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trajno Nedostupno

Kupi CaliVita X-Shape aminokiseline
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Značaj fizičke aktivnosti i vježbanja je svakim danom sve veća, jer istraživanja ukazuju na povezanost mnogih bolesti s manjkom fizičke aktivnosti. Nekad su ljudi puno više vremena provodili hodajući i radeći fizičke poslove.

Današnji sjedilački život uzrok je mnogih problema, stoga se čovjek danas sve više okreće ciljanoj fizičkoj aktivnosti kroz razne sportove, teretane, planinarenje, biciklizam, nordijsko hodanje, trčanje, plivanje i stotine drugih raznih tipova aktivnosti.

Ova formula svakome će pripomoći da nadoknadi potrebne elemente za oporavak mišića, da se uspješnije koriste i pretvore masnoće te da kao rezultat toga imamo čvršće i vitkije tijelo.

Svaki puta kad vježbate ili trenirate dolazi do pucanja mišićnih vlakana. Za obnovu i popravak vaši mišići trebaju aminokiseline, gradivne jedinice mišićnog tkiva.

XShape je osmišljen kao potpora vašim mišićima sa šest aminokiselina slobodnog oblika. Slobodan oblik znači bržu asimilaciju i iskorištenje.
K tome sadrži i L-karnitin koji prema studijama pomaže pretvorbu tjelesne masti u energiju tijekom vježbanja te na taj način utječe na mršavljenje. Sadrži i krom i niacin koji također sudjeluju u metabolizmu masti.
Vitamini C, B6 i B12 pružaju dodatnu potporu tijelu tijekom fizičke aktivnosti.

Bez obzira bavite li se profesionalno sportom, planinarenjem, hodanjem, biciklizmom, fitnessom ili se sportom bavite samo rekreativno, XShape će vam pomoći u održavanju figure i najboljih rezultata.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
L-arginin 136,6 mg
L-lizin 133,2 mg
L-glutamin 106,6 mg
L-ornitin 77 mg
Niacin (nikotinamid) 6,6 mg 41%
Krom (pikolinat) 46,6 mcg 117%
L-fenilalanin 66,6 mg
L-karnitin 50 mg
L-tirozin 46,6 mg
Vitamin B6 (piridoksin HCl) 1 mg 71%
Vitamin B12 (cijanokobalamin) 1 mcg 40%
Vitamin C (L-askorbinska kiselina) 33,3 mg 42%
Doziranje/Upotreba:
1 kapsula dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 90 kapsula
Cijena: 209,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 90 kapsula po 949,58 mg = 85,46 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info@vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF