Klikni za mobilnu verziju

ZenThonic

Mangosteen za mršavljenje, snagu i izdržljivost, jači imunitet, obnovu mišića i zglobova

ZenThonic je posebna formula koja sadrži mangostin sok sa koncentratima brusnice, crnog grozda, jagode, maline, trešnje, jabuke, kruške i borovnice. Sve navedeno voće osigurava vam bogatstvo enzima, vitamina, antioksidanata i flavonoida.

Cijena:
330,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 946 ml.

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Mangostin sok Zenthonic
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Mangostin sadrži ksantone - visoko kvalitetne bioaktivne antioksidanse koji jačaju međustaničnu komunikaciju čak i unutar mozga gdje je neophodan dobar prijenos fitokemikalija.

Ksantoni su poznati i kao antioksidansi koji pomažu u formiranju brzog odgovora imuno sustava. Mangostin sadrži i bjelančevine (građevne elemente stanica), masti, vlakna, pepeo, kalcij, fosfor, željezo, vitamin B (tiamin) te vitamin C (askorbinska kiselina). Sve te komponente pomažu pravilno odvijanje staničnih funkcija i usporavaju starenje.

Sastojci mangostina daju energiju, poboljšavaju snagu i izdržljivost te pomažu kontrakciju i obnovu mišica i zglobova.

Flavonoidi i flavoni štite naš imunitet, pomažu uspostavljanje normalne razine drugih antioksidanata, poput vitamina C i E. Mangostin se već stoljećima koristi za poboljšanje probave, a može pomoći i limfnom sustavu u izlučivanju otpada iz stanica preko tjelesnih tekućina te na taj način doprinose i zdravom mršavljenju.

ZenThonic je obogaćen i ekstraktima soka crnog grozđa, brusnice, borovnice, jagode, maline, jabuke i krmke. Ovo je voće iznimno bogato elaginskom, fitinskom i klorogenom kiselinom te antocijaninima. Ono sadrži i puno esencijalnih biljnih vlakana te osigurava bogatstvo flavonoida.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav u 30 ml.: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Sok Garcinia mangostana (koncentrat) 10848 mg
Sok crvenog grožđa (koncentrat) 3000 mg
Sok jagode (koncentrat) 900 mg
Sok brusnice (koncentrat) 360 mg
Sok maline (koncentrat) 150 mg
Sok višnje (koncentrat) 150 mg
Sok jabuke (koncentrat) 90 mg
Sok kruške (koncentrat) 90 mg
Pire kruške 90 mg
Sok borovnice (koncentrat) 90 mg
Doziranje/Upotreba:
1 do 2 puta dnevno po 30ml (jedan čep) ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 946 ml.
Cijena: 330,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se uzimati s medvjetkom.

Neto količina: 946 ml.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info@vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF